PRF behandling

PRF behandling även kallat Vampyrmetoden

PRP står för Platelet rich fibrin. Behandlingen innebär att man tar ett blodprov från klienten, stoppar detta/dessa rör i en centrifug, centrifugerar i ett visst antal minuter och med en specifik hastighet för att urskilja plasman från övriga blodkomponenter. Det är plasman med trombocyter och tillväxtfaktorer som man vill få fram vid PRP behandling för att sedan injicera där behandling önskas.

Vid PRF behandling låter man även fibrinet vara kvar och detta är lite tjockare i konsistensen. PRF behandling är användbart när man vill ”bygga upp” till exempel förlorad benmassa i kindben. PRF är svårare att hantera då det stelnar på 15 min. Detta innebär mycket planering och skicklighet hos injektionsbehandlaren som arbetar under tidspress.

PRP och PRF innehåller massor av tillväxtfaktorer som är helt naturliga då de tas från den egna kroppen.

PRP behandling och PRF behandling som metod har blivit känt världen över då kända profiler som exempelvis Kim Kardashian omtalat den i sina sociala medier. Därtill har även massor av forskning gjorts de senaste åren och det personer gillar är att metoden är naturlig.

För att minska obehaget vid injicering använder jag bedövningskräm och för hårbotten även en nervblockad med bedövningsmedel som injiceras på ett specifikt sätt för att blockera smärta. Detta förutsätter dock att du tål bedövningsmedel.

Behandlingen är helt naturlig, inga konstgjorda tillsatser och inget du kan vara allergisk mot då det är ditt eget blod som används.

Jag kommer att erbjuda behandling av hud och hår.

På huden används metoden bland annat för att minska acneärr, andra ärr, ge hudföryngring i form av ökat kollagen, elastin och även förlorad benmassa i exempelvis kindben (minskar med åldern), minska synligheten av mörka ringar under ögonen och stärka huden i detta område, minska rynkor på halsen med mera!

I hårbotten används PRP/PRF behandlingar för att öka hårkvalitén, ger grövre och i många fall fler hårstrån, minskar håravfall och i de fall man har hårsäckar som är vilande KAN dessa stimuleras att väckas. Kan även användas för skägg.

Håravfall är vanligt bland både kvinnor och män. Bland kvinnor som genomgår klimakteriet och kvinnor som ammat är det vanligt med hårförlust och minskad hårkvalité.

Jag använder den senaste tekniken inom PRP/PRF och använder olika injektionstekniker. För behandling av huden kan jag exempelvis injicera i 3 olika hudlagren om så krävs.

Du kan inte genomföra behandlingen om du har sjukdom som påverkar dina blodkroppar till exempel vid behandling med Cellgift, blodsjukdomar och liknande. Detta behöver då komma i kontroll först och främst. Du kan ej utföra behandlingen om du har sjukdomen Instabil Angina.

Om du går på blodförtunnande medicin behöver du rådgöra med din behandlande läkare huruvida behandlingen är lämplig eller inte då du behöver avbryta behandling med blodförtunnande läkemedel.

Avbokningsregler

Avboka senast 24h innan din bokade tid. Avbokningar som sker senare än 24h innan debiteras 60% av behandlingens pris.

För avbokad konsultation mindre än 24h innan bokat tid debiteras 300kr.